Transfer Süreci Hızlanıyor

Transfer Süreci Hızlanıyor

Teknik Direktör Osman Özküylü ile anlaşarak takımı emanet eden Spor Toto 1'inci Lig takımlarından Denizlispor transfer çalışmalarını hızlandırdı.

A+A-

Denizli ilinden yetişen futbolcuları tekrar takımına kazandırmak isteyen yönetim Çaykur Rizesporlu Recep Niyaz ile ilgilendiği ifade edildi. Altyapıdan yetiştirilip Fenerbahçe'ye gönderdiği Recep'i tekrardan takımda görmek istediklerini ifade eden Başkan Mustafa Üstek, Recep’in  1 sene daha mukavelesinin olduğu Çaykur Rizespor'dan izin alması halinde geleceğini ve Denizlispor’da oynamak istediğini belirtti.


Yeşil-siyahlıların yine kulüpte yetişiş olan Adana Demirsporlu Erhan Kartal ve Gazişehir Gaziantepli Muhammed Himmet'le de temasta bulunduğu ifade edildi.

Kimsenin Parası Kalmaz

Ayrıca Denizlispor'da Mehmet Akyüz ve Ziya Alkurt alacaklarından ötürü Türkiye Futbol Federasyonu'na başvurmuştu. Başkan Üstek, Denizlispor'da kimsenin parasının kalmayacağını söyleyerek, iç transferde iskeleti bozma niyetinde  olmadıklarını, futbolcular ile anlaşma yolunu bulacaklarını söyledi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.