Tüm Sorulara Cevap Buldular

Tüm Sorulara Cevap Buldular

Denizli Seviye Okulları’nın eğitime yapmış olduğu destekler tüm hızla devam ediyor.

A+A-

Avrasya Yönetici Sanayici ve İşadamları Derneği (AYSİAD) 'ın da destekleri ile 21 Nisan 2018 Cumartesi akşamı saat 19.00'da Denizli Barosu Hizmet Binası'nda Prof. Dr. Nurdan KALAYCI'nın katılımları ile "Tutkulu Çalışma ve Başarı Semineri" yapıldı.

Çok Beğenildi

Çocukların okul başarılarında zeka ve yeteneğin çok mühim bir rolü vardır. Fakat bunlar olmasına rağmen çocuk başarılı olamıyorsa bu konu hakkında ortaya aile faktörü çıkmaktadır.

Aileler en çok hayatta başarılı olmanın sırrı nedir, sorusunun cevabı merak etmişlerdir. Başarı için sekiz temel yapı vardır. Tüm bu bileşenler çocuğumuzda nasıl bir araya gelecek ? İnsanın dört temel gereksinimi ve bunların yaşam başarısına etkisi nasıl oluyor? T tipi insanların özellikleri ve eko sitemin başarı üzerindeki etkisi… Peki, Çocuğun akademik kariyer yolculuğunda anne-baba olarak sizler neler yapabilirsiniz?

Veliler ve değerli öğretmenlerin bu sorulara cevaplar bulduğu seminere ilginin çok büyük olduğu gözlendi. Ortalama 3 saat boyunca çok etkili bir sunum yapan Sayın Prof. Dr. Nurdan KALAYCI'ya yetkililer tarafından her şey için çok teşekkür edildi ve akademik kariyerindeki başarılarının devamı dilekleri iletildi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.