Tüyler Ürperten Ayrıntılar

Tüyler Ürperten Ayrıntılar

Denizli'ye bağlı Sarayköy ilçesinde pompalı tüfek ile öldürülen 3 çocuk annesi Rahime Gencer cinayeti ile alakalı son dakika gelişmesi yaşandı.

A+A-

Alınan bilgilere göre Rahime Gencer'in oğlu O. G. polise vermiş olduğu ifadesinde annesini öldürdüğünü itiraf etti.

Olay, bugün saat 11.30 sularında Saraköy’ün Tepeköy Mahallesi’nde gerçekleşti. İddialara, 3 çocuk annesi 35 yaşındaki Rahime Gencer, 2 çocuğu ile beraberken kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından evinde tüfekle vurulup öldürüldü.  Olayı öğrenmiş olan Gencer'in yakınları sinir krizi geçirirken Gencer'in cesedi otopsi için Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Tıp morguna kaldırıldı.

2 Yaşındaki Çocuğun Önünde

Kadının öldürüldüğü esnada 2 yaşındaki çocuğunun olay yerinde olduğu ve cinayetin gözünün önünde işlendiği öğrenildi. Jandarma olay ile alakalı geniş çaplı çalışma başlattı. Jandarma ekipleri, olay ile alakalı çelişkili ifadeler veren O. G. 18 yaşındaki oğlu Osman Gencer'in üzerinde yoğunlaştı. O. G. , sorgusu sırasında annesini öldürdüğünü itiraf etti ve tutuklandı. 

Olay Altın Yüzünden Çıkmış

1 ay evvel Gencer ailesinin evinden hemen hemen 20 bin TL değerindeki altının çalındığı, bugün ise O. G. 'nin annesine durumu itiraf ettiği, çıkan tartışmanın büyümesinden sonra oğul O. G.' nin annesini tüfek ile öldürdüğü ifade edildi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.