Tuzlama ve Küremeyle Yollar Açılıyor

Tuzlama ve Küremeyle Yollar Açılıyor

Pamukkale Belediyesi ekipleri kar yağışının etkili olduğu Pamukkale ilçesinin yüksek kesimlerinde kar küreme ve tuzlama çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

A+A-

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, ilçe halkının kar yağışının oluşturduğu olumsuzluklardan etkilenmemesi adına kar yağışı ile birlikte başladıkları tuzlama ve küreme çalışmalarını devam edildiğini belirtti.

Ekipler Hazır Bekliyor

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, bölgede etkili olan kar yağışı öncesinde tüm ekiplerini hali hazırda tuttuklarını belirterek, kar yağışının etkili olmasıyla başlayan karla mücadele çalışmalarının Pamukkale İlçesi’nde sürdürüldüğünü bildirdi. Pamukkale Belediyesi ekipleri, özellikle ilçenin yüksek bölgelerinde etkili olan kar yağışıyla birlikte cadde ve sokaklarda küreme ve tuzlama çalışmalarını sürdürüyor. Başkan Gürlesin, “Pamukkale ilçemizde kar yağışının etkili olduğu mahallelerimizde çalışmalarımız devam ediyor. İlçemizin yüksek kesimleri olan Cankurtaran Mahallesi, Kervansaray Mahallesi, Tekke Mahallesi, Bağbaşı Mahallesi, Gökpınar Mahallesi ve Zeytinköy Mahallesi’nde de çalışmalarımızı yoğun şekilde sürdürüyoruz. Vatandaşlarımızın kar yağışından olumsuz etkilenmemeleri için karla mücadele çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğiz. Amacımız ilçemizde tüm yolların açık olması” dedi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.