Uçak Kazası Hakkında Flaş Gelişme

Uçak Kazası Hakkında Flaş Gelişme

Aydın ilinde havalanarak Denizli'nin Merkezefendi ilçesi Başkarcı bölgesindeki dağlık alana düştüğü ifade edilen eğitim uçağındaki 2 kişinin kimlikleri belli oldu.

A+A-

İddialara göre uçaktaki 2 kişiden birinin Merve Altun, Öğretmen pilotun isminin ise Hamdi Yılmaz olduğu tahmin ediliyor.

1 Yıldır Eğitim Alıyordu

Denizli ilinde bu sabah meydana gelmiş olan olayda Aydın Çıldır Havalimanı'ndan kalkmış olan eğitim uçağının Denizli Merkezefendi ilçesi Başkarcı bölgesinde düştüğü ifade edildi. Uçakta 2 kişinin olduğu, uçakta bulunan öğrencinin 1 senedir uçuş eğitimi alan Merve Altun'un olduğu, pilotun isminin de Hamdi Yılmaz olduğu tahmin ediliyor.  2015 senesinde Ege Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümü'nden mezun olan Merve Altun'un bir senedir uçuş eğitimi aldığı ifade edildi. TC-JZC tescilli tek motorlu Cessna 172 tipi uçak ile telsiz irtibatı sağlanamıyor. Bölgede eğitim uçuşu yapan uçakta biri öğretmen pilot, diğeri öğrenci pilot Merve Altun olmak üzere iki kişinin olduğu ifade edildi. Havanın yoğun sisli olmasından ötürü arama ve kurtarma ekipleri tespit edilen koordinatlara ulaşmakta güçlük çekiyor. Çalışmalar devam ediyor.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.