Ülkücülere İsyan Ettiren Danışman

Ülkücülere İsyan Ettiren Danışman

MHP meclis grubuna atanan danışmanın, genel başkan yardımcısı Ruhsar Demirel’in oğlu olması ortalığı karıştırdı. MHP’liler tepkilerini sosyal medyadan dile getirirken, atamanın Genel Başkan onaylı olması dikkat çekiyor.

A+A-

AKRABALIK İLİŞKİSİYLE ATAMA!

 

Milliyetçi Hareket Partisi’nin TBMM Meclis Grubu danışmanlığı kadrosuna atanan bir isim ortalığı karıştırdı. Üniversiteden yeni mezun olan 22 yaşındaki Orhun Demirel, genel başkanın talimatıyla TBMM Meclis Grubu’na danışman yapıldı. Ancak Demirel’in, genel başkan yardımcısı Ruhsar Demirel’in oğlu olduğunun ortaya çıkması camiayı ayağa kaldırdı.MHP teşkilatlarında herhangi bir görev almadan, mezun olur olmaz, akrabalık esasına dayalı bir atama yapıldığı yolundaki eleştiriler dikkat çekiyor.Olayın duyulmasının ardından genel merkezden veya Ruhsar Demirel’den herhangi bir açıklama gelmezken, kararın genel başkanın talimatıyla yapıldığı belirtiliyor.

 

 

ÜLKÜCÜ ŞEHİT CENGİZ AKYILDIZ İÇİN YÜRÜYENLERİ “PROVOKATÖR” İLAN ETMİŞTİ

 

Ruhsar Demirel, gazeteci Cengiz Akyıldız’ın PKK’lılar tarafından şehit edilmesinden sonra yürüyüş yapan Milliyetçi gençleri “ajan” olarak nitelendirdiği açıklaması tepki çekmişti. Grubun içerisinde çok sayıda Ülkü Ocakları ve MHP yöneticisinin ortaya çıkması üzerine Demirel, “ben onları kastetmemiştim” açıklaması yapmıştı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.