Ünlü İlizyonist Denizli'ye Geliyor

Ünlü İlizyonist Denizli'ye Geliyor

Acun Ilıcalı’nın sunduğu Yeteneksizsiniz Türkiye ile hayatımıza giren Ünlü ilizyonist Aref Ghafouri’nin 14 Nisan 2018 Cumartesi günü İlizyon gösterisi yapmak Denizli'ye geleceği öğrenildi.

A+A-

Genç Mucitler Aranıyor ödül törenine katılımda bulunacak olan Aref, 2011 senesinde katılmış olduğu Yetenek Sizsiniz Türkiye programında yaptığı gösteriler ile tüm Türkiye’yi kendine bağlamış ve bir sonraki gösteride ne yapacağı merak konusu olmuştu.

Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışması bittikten sonra tanınan ve daha sonra 2011 ve 2012 senesinde Sihirbazlık dünyasının Oscar’a eşdeğer Merlin Ödüllerinden “Dünyanın en ekstrem sihirbazı” ödülünü kazanan ve milyonlarca insanı büyüleyen Aref Ghafouri, Denizli halkı ile buluşacak.

İran asıllı ilizyonist, Denizli İhracatçılar Birliği’nce organize edilen Genç Mucitler Aranıyor İnoaktif Fikir Yarışması Ödül Törenine katılımda bulunacak.

Büyükşehir Kongre ve Kültür Merkezi’ndeki 14 Nisan 2018 Cumartesi günü yapılacak olan gecede saat 20.00’de düzenlenecek olan ödül töreninden sonra gösteri yapacak olan Aref’in ne numaralar çevireceği şimdiden merak konusu oldu.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.