Üretmeden tüketirsen tükenirsin

Üretmeden tüketirsen tükenirsin

İYİ Parti'nin 2. Olağanüstü Kurultayı'nda konuşan Meral Akşener, ekonomide yaşanan kriz ile birlikte iktidarı hedef aldı.

A+A-

İYİ Parti'nin 2. Olağanüstü Kurultayı'nda konuşan Meral Akşener, son günlerde yaşanan ekonomik kriz konusunda iktidarı ve özellikle Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Berat Albayrak'ı hedef aldı.

 

Akşener, "Bakın daya 1 ay daha olmadan ülkemize dayatılan tek adam rejimi daha şimdiden acı meyvelerini bizlere sundu. Ekonomi tepetaklak oldu. Hukuk yerle bir olurken dış politika da fiyaskodan öteye geçilemedi. Anayasa askıya alınırken Erdoğan'ın gönlündeki sistem komünist idarelerin politbüro sisteminden öteye geçemedi."

 

"Sayın Erdoğan'a sonda söyleyeceğim şeyi en başta söylüyorum. Adaletsizsin!, Basiretsizsin!, Kifayetsizsin!. Hem aldanıyor hem aldatıyorsun. Tek adamlıkta Türkiye uçacak dedin sayende döviz, faiz ve enflasyon uçtu gitti. Borç, işsizlik ve cari açık yerlerde. 24 Haziran'da her şeyi değiştireceğim dedin daha beter yaptın. 5 bin yıllık devlet hazinesini FETÖ okulundan yetişmiş Damad Berat’a teslim ederek lale devrini başlattın."

 

"Bu zamana kadar Erdoğan kendi hakkında tek bir özeleştiri de bulunmadı. İyi şeyler olarak ne yapılmışsa kendileri yaptılar. Ülkemizin en önemli sanayi kuruluşlarından birini kelepir fiyatına sattılar. Açıklanan 100 günlük programda ekonomi adına tek bir hamle bile yok. Sayın Erdoğan madem 16 yılda hep doğru işler yaptınız ülkemiz neden bu halde.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.