Uyuşturucu Tacirleri Çako'yu Hesaba Katmadı

Uyuşturucu Tacirleri Çako'yu Hesaba Katmadı

Denizli İl Emniyet Müdürlüğü görevlileri tarafından başarılı narkotik operasyonları devam ediyor.

A+A-

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlileri tarafından Denizli’ye uyuşturucu madde sevk etmeye çalışan şahıslar ile alakalı çalışma yapıldı. Narkotik ekipleri tarafından Denizli-Antalya Karayolu üstünde yapılan denetimleri atlatabilmek amacı ile türlü yöntemler deneyen zehir tacirleri bu defa da kaçamadı.

Çako Çaktı

Antalya ilinden temin etmiş oldukları eroin maddesini sufle kekin içine gizleyip Denizli’ye getirmeye çalışan şüpheliler narkotik madde arama köpeği Çako sayesinde yakayı ele verdi. Güzergah üstünde durdurulan şüpheli araçlarda arama yapan görevliler başka bir araç içinde yaptıkları aramada da eroin ve metamfetamin maddesi ele geçirdi.

Son üç 3 gün içinde Denizli Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlileri tarafından yapılan başarılı operasyonlarda yetmiş yedi gram eroin maddesi, on sekiz gram metamfetamin maddesi ve on bir gram esrar maddesi Denizli merkezine ulaşmadan ele geçirildi. Altı uyuşturucu madde satıcısı yakalanıp adli makamlara gönderildi. Uyuşturucu madde kullanan on altı şahıs ile alakalı da d yasal işlem yapıldı.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.