Üzücü Haber Bugün Alındı

Üzücü Haber Bugün Alındı

Denizli ilinin Tavas ilçesinde 15 Ağustos’ta  gerçekleşmiş olan kaza sonucunda ağır yaralanan 15 yaşındaki motosiklet sürücüsü Eyüp Civelek yaşamını yitirdi.

A+A-

Alınan bilgilere göre Denizli ilinin Tavas İlçesi Uzunpınar Mahallesi’nde 15 Ağustos günü saat 13.00 sularında meydana gelmiş olan trafik kazası sonucunda ağır bir şekilde yaralanmış olan Eyüp Civelek, olay yerine gelen sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapıldıktan sonra hastaneye kaldırılmıştı.

Motosikleti ile otomobile çarpmış olan genç kaldırılmış olduğu hastanede 16 gündür yaşam mücadelesi veriyordu. Eyüp Civelek'ten bugün üzücü haber alında ve gencin yaşamını yitirdiği ifade edildi.

Eyüp Civelek'in cenazesinin bugün öğle namazının ardından kılınacak olan cenaze namazının sonrasında Tavas Uzunpınar Mahallesi mezarlığına defnedileceği öğrenildi.

Ne Olmuştu?

Tavas Ticaret Meslek Lisesinde okuduğu öğrenilen 15 yaşındaki Eyüp Civelek, geçtiğimiz 15 Ağustos’ta Tavas İlçesi bağlı olan Uzunpınar Mahallesi’nde kullanmış olduğu motor ile bir araca çarpmıştı. Çarpmanın etkisi ile aracın üzerinden yere düşen ve ağır yaralanan Civelek’e ilk müdahale çevredekiler tarafından yapılmış daha sonra ise olay yerine çağrılmış olan sağlık ekiplerinin yapmış oldukları ilk müdahaleden sonra Civelek hastaneye kaldırılmış ve hemen tedavi altına alınmıştı. Polis ekipleri de olay ile alakalı soruşturma başlatmıştı.

Kazanın üzerinden geçen 16 günün ardından umutla bekleyen aileye acı haber verildi. Eyüp Civelek bugün yaşamını yitirdi ve ailesini yasa boğdu.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.