Uzun Zamandır Bekleniyordu

Uzun Zamandır Bekleniyordu

Dünya çapında çok popüler olan anlık iletişim Programı uygulaması WhatsApp kullanıcılarının karşısına yeni bir güncelleme ile çıkacak.

A+A-

WhatsApp’ın Android uygulaması için resim içinde resim modu desteğini geldi. Böylece Android WhatsApp kullanıcıları, gönderdikleri veya almış oldukları YouTube, Facebook ve Instagram videolarını uygulama içinde açabilecekler.

WhatsApp, uzun bir zamandır beklenen Resim içinde Resim (PiP) desteğini Android sürümü için sonundan paylaştı. Bunsan sonra size gönderilen veya sizin göndermiş olduğunuz YouTube, Instagram, Facebook videolarını tam ekran yerine küçük bir pencerede açabilecek ve videoyu izlediğiniz esnada mesajlaşmayı sürdürebileceksiniz.

3 Farklı Boyutta İzlenebilecek

Videoları resim içinde resim modunda izlemek için tek yapılması gereken bağlantı üstünde görsele dokunmak olacak. Bunu yaptığınız zaman videolar, bağlantı adresinin yönlendirdiği uygulama yerine WhatsApp sohbeti içinde küçük bir pencere ile açılacak. Videoları isterseniz tam ekran olarak, isterseniz minimum pencere boyutunda isterseniz de ekran genişliğine uyumlu bir şekilde izleme imkanına sahip olacaksınız.

Resim içinde resim modu henüz geliştirme aşamasında olduğundan sadece WhatsApp beta kullanıcılarına sunuldu. Ama kısa bir  zaman içerisinde tüm kullanıcıların hizmetine sunulması beklenmekte.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.