Vali Açıkladı.. Deplasman Yasağı...

Vali Açıkladı.. Deplasman Yasağı...

İstanbul Valisi Vasip Şahin, deplasman yasağının kalkması ile ilgili olarak 3 büyük kulübün başkanları ve temsilcileri ile bir araya geldi. Şahin, "Deplasman yasağının kaldırılmasına sıcak bakıyoruz" dedi.

A+A-

Deplasman yasağı ile ilgili yapılan kritik toplantı sona erdi... Toplantının ardından toplantıda bulunan isimler basının karşısına geçti. İlk açıklama Kulüpler Birliği Başkanı Göksel Gümüşdağ'dan geldi. Gümüşdağ, "Biz Kulüpler Birliği olarak ne kadar destek olabiliriz bunu konuştuk. Nihai karar İl Güvenlik Kurulu'ndadır. Umarım Perşembe günkü toplantıda taraftarlar için iyi bir karar çıkar. Kulüpler Birliği Vakfı olarak Sayın Vali'me teşekkür ediyorum" dedi.

Daha sonra sözü alan Vali Vasip Şahin, "Güzel bir görüşme yaptık. Daha önceden tasarladığımız bir toplantıydı. Periyodik olarak inşallah devam edeceğiz. Futbolu insanlara hoş vakit geçiren bir olgu olarak görüyoruz. Bütün kulüpler ellerinden gelen katkıyla tribünde barış, tribün dışında barış için çalışıyorlar. Deplasman yasağının kaldırılmasına, sıcak bakıyoruz. İl Güvenlik Kurulu'nda sadece biz değil, kulüpler de oluyor. Umarım toplantıdan güzel bir karar çıkar. Bütün takımların taraftarları takımlarını destekler. 15 Temmuz'dan sonra oluşan birliktelik havası da bugünkü toplantıyı, Perşembe günü çıkmasını umut ettiğimiz kararı kolaylaştırdı" diye konuştu.

İstanbul Valiliği'nde gerçekleşen toplantıya Kulüpler Birliği Başkanı Göksel Gümüşdağ, Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Fenerbahçe Genel Sekreteri Mahmut Uslu, İstanbul Vali Yardımcısı Aziz Mercan ve Kulüpler Birliği Vakfı Genel Sekreteri Mesut Altan katıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.