Vali Bey Siyasete İYİce Isındı

Vali Bey Siyasete İYİce Isındı

Denizli ilinin eski valilerinden olan Yavuz Erkemen daha evvel görev yapmı şolduğu Zonguldak ilinde İyi Parti İl Başkanlığına getirildi.

A+A-

Denizli eski valisi Yavuz Erkmen’in, İyi Parti Zonguldak İl Başkanı olduğu ifade edildi. Bugün İyi Parti'de yapılmış olan il başkan atamalarında Denizli adına bir diğer dikkat çekici isim olan Erkmen 2008 senesinde atandığı Denizli ilinde üç sene görev yapmıştı.

 

İYİ Parti’nin Genel Merkezden gelen tavsiye kararı ile istifa eden il başkanlarının yerine gelen isimlerin büyük bölümü bugün belli oldu. Denizli’de il başkanı değişmedi ve tavsiyeye uyarak istifasını veren ve her daim partinin yanında olduğunu dile getiren Hasan Akgün yeniden Denizli İl Başkanlığına getirildi. Atamlarda bir diğer dikkat çeken şey ise Denizli’nin eski valisi Yavuz Erkemen’in Zonguldak il başkanlığına getirilmesi idi.

Mısırlıoğlu İstifa Etmişti

Denizli ilinin sevilen valilerinden bir tanesi olan Erkmen, daha evvel valilik yapmış olduğu Zonguldak ilinde İyi Parti'nin il başkanlığına getirildi. Suat Mısırlıoğlu'nun istifasıyla boşalmış olan Zonguldak İl Başkanlığı için bir süredir ismi geçen Erkmen'in kısa zaman içinde göreve başlayacağı ifade edildi.

 

Daha evvel Zonguldak ilinde partinin ilçe teşkilatları da Erkmen'i il başkanı olarak görmek istediklerini dile getirmişlerdi.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.