Vali Karahan DSO'da

Vali Karahan DSO'da

Vali Hasan Karahan, Denizli Sanayi Odasını ziyaret edip, yeni dönemde Yönetim Kurulu Başkanı Müjdat Keçeci’ye ve Yönetim Kurulu’na başarılarını sundu.

A+A-

Başkan Keçeci ise ziyaretten memnun olduğu ifade ederek, Denizli sanayisinin bugünkü durumu, yatırımları ve geleceği ile alakalı bilgi verdi. Bilhassa Vali Karahan’ın destek verdiği Çardak Özdemir Sabancı Organize Sanayi Bölgesi’nin son durumu ile alakalı bilgiler Vali Karahan’a aktarıldı.

ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİ VERİLDİ

Bununla birlikte Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı’nca Denizli ilinde yapılacak olan demir yolu ve yükleme istasyonu ile alakalı Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğü Demir Yolları Etüt Proje Daire Başkanı Fariz Koca ve ekibinin geçtiğimiz haftaki ziyaretleri hakkında da bilgi verildi. Artık mevcut istasyon ve demiryolu işletmesi tarafından değil Ulaştırma Bakanlığı’nca bizzat tesis edileceği konusunda da bilgiler sunuldu.

En kısa zamanda da Çardak Özdemir Sabancı Organize Sanayi Bölgesi’nde de süren yatırımların son durumuyla alakalı birlikte gözlem yapılacak ziyaret ile alakalı konuşma yapıldı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.