Vatandaşlar Pınarkent'te Buluştu

Vatandaşlar Pınarkent'te Buluştu

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, tüm vatandaşları Ramazan Bayramı'nın 1. günü saat 16.00’da 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı’nda yapılacak olan geleneksel bayramlaşmaya çağırdı.

A+A-

Büyükşehir tarafından organize edilen iftar programı Pınarkent Kapalı Pazaryeri’ndeydi. Programa, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, eşi Berrin Zolan, Denizli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan, AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel, davetliler, mahalle muhtarları ve çok sayışa vatandaş katılımda bulundu.


 

İftara katılan vatandaşları bir bir selamlayan Başkan Zolan, vatandaşların ramazanını kutladı. Pınarkentliler ile aynı sofrada bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederek, bu birliğin ve beraberliğin sürekli olmasını temenni eden Zolan, şimdiden herkesin bayramını kutladı.

 

Geleneksel bayram buluşmasına davet

 

Gelenekselleşen bayramlaşma için Ramazan Bayramı'nın 1. günü saat 16.00’da 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı’nda vatandaşlar ile buluşacaklarını ifade eden Başkan Zolan, tüm vatandaşları bayramlaşma programına beklediklerini, gelemeyenlerin şimdiden, bayramlarını tebrik ettiğini, büyüklerin ihmal edilmeden, küçüklere sahip çıkarak, hastaları ziyaret edip, küslerin de barıştığı, herkesin kucaklaşacağı bir bayram olması dileklerini iletti.

 

Sahur sofrası Başkarcı’da kuruldu

 

Başkan Osman Zolan ve eşi Berrin Zolan sahur programındaysa Başkarcı Mahallesi sakinleri ile buluştular. Başkan Osman Zolan burada yapmış olduğu konuşmasında ise, sahur ve iftar sofralarını her gün değişik bir mahallede kurduklarını ifade ederek katılanlara teşekkürlerini iletti.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.