Vatandaşların Talepleri Dinlendi

Vatandaşların Talepleri Dinlendi

Acıpayam ilçesinde her ay bir mahallede yapılan güvenlik ve huzur toplantısı Acıpayam Kaymakamı Ali Şanlıer başkanlığında Kumafşarı mahallesinde yapıldı.

A+A-

Toplantıya Acıpayam Kaymakamı Ali Şanlıer, Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan'ın Ankara'da olması nedeniyle Belediye Başkan Vekili Şükrü Yalçın, Başkan Yardımcısı Hüseyin Erdem, İlçe Emniyet Müdürü Naci Avşar, İlçe Jandarma Komutan Vekili J.Kd.Bşçvş. İlhami Averi, İlçe Müftüsü Yusuf Demiryürek, daire ve kurum amirleri, Kumafşarı mahalle muhtarı Kemal Çakır, Belediye birim müdürleri ve mahalle halkı katılımda bulundu.

Kumafşarı mahallesinde her gün kurulmakta olan iftar çadırında iftar yemeği verilmesinin ardından mahalle kahvehanesinde yapılan yürütülecek hizmetler, alınacak önlemler ve yapılacak çalışmaların görüşüldüğü toplantıda; mahalle halkının talep ve görüşleri de alındı.

Acıpayam Kaymakamı Ali Şanlıer, mahalle muhtarı Kemal Çakır ve mahalle halkın taleplerini alarak, birim amirlerine gerekli olan talimatları verdi.

Talimat Verildi

Acıpayam Belediye Başkan Vekili Şükrü Yalçın ve Başkan Yardımcısı Hüseyin Erdem'de Kumafşarı mahallesinde Acıpayam Belediyesi olarak 2018 senesi sonuna dek tüm çalışmaların biteceğini, ifade ederek, vatandaşlardan gelen istekleri birim müdürlerine not aldırıp sorunların çözüme kavuşturulması için talimatlar verdi.

Kumafşarı Muhtarı Kemal Çakır'da gerçekleştirilen toplantıdan ötürü başta Kaymakam olmak üzere tüm protokole teşekkür etti. Hizmetlerinden dolayı Acıpayam Belediye Başkanımız Dr. Hulusi Şevkan ve tüm çalışma arkadaşlarına mahalle halkı adına şükranlarını sundu.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.