WhatsApp’a İki Özellik Daha Geliyor

WhatsApp’a İki Özellik Daha Geliyor

WhatsApp'a bilgisayar yolu ile girenleri ilgilendiren yeni bir güncelleme geliyor. Dünyanın en popüler iletişim programında çok yakında bakın yeni neler ile karşı karşıya kalacaksınız?

A+A-

Whatsapp'a bilgisayar yolu ile girenleri ilgilendiren çok önemli bir gelişme meydana geldi. WhatsApp Web şu anda karşı taraflara GIF yollamak isteyenler için, bunu alt menü biçiminde sunmakta. Sol altta bulunan ifade menüsüne girildiğinde GIF seçeneğine tıklıyorsunuz. GIF butonunun yine yazı yazılan  kısmına taşınması beklenirken, Stikers (emoji) butonunun WhatsApp Stikers Store‘a bağlanması da sağlanacak. 

Bu yeniliklerin hangi tarihte WhatsApp Web için geçerli olacağı ise henüz netlik kazanmadı. Fakat alınan bilgilere göre bu özellikler şu an için test aşamasında ve şimdiye kadar test aşamasına geçen özelliklerin kısa zamanda geldiği görüldü. Bu özellikler de test aşamasına geçtiyse, kısa zaman içinde bu özellikleri görebileceğimizi ifade edebiliriz.

Bildirim Panelinde Okundu Yap

Öncelikle Android için WhatsApp beta kullanıcılarına sunulacak olan okundu olarak işaretle özelliği de popüler iletişim programına yeni gelecek güncelleme ile kullanılabilecek.

2.18.232 sürümünde yer alan bu özellik sayesinde gelen tüm mesajları bildirim penceresi üzerinden okunmuş durumuna getirebilme imkanına sahip olabileceksiniz. Çoğu kullanıcı için bu sevindirici bir haber. Çünkü pek çok kullanıcı bildirim üzerinden okundu yapılması özelliğini talep ediyordu ve bu artık çok yakında.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.