Yangının Sebebi 11 Gün Sonra Ortaya Çıktı

Yangının Sebebi 11 Gün Sonra Ortaya Çıktı

Denizli ilinin Merkezefendi ilçesinde bir fabrikanın deposunda çıkan ve 7 saatta ancak söndürülen yangının sebebi belli oldu.

A+A-

Merkezefendi’de bir depoda çıkan ve panik yaptıran yangının talaş kompresöründeki elektrik arızasından dolayı çıktığı ifade edildi.

Denizli'ye bağlı olan Merkezefendi ilçesinde daha önce depo olarak belirtilen bir yerde başlayan ve ekiplerin uzun bir süre gayretleri ile  ancak söndürülen yangının talaş kompresöründe meydana gelen elektrik arızasından dolayı çıktığı ifade edildi.

Edinilen bilgiye göre, 2 Eylül Pazar günü Bozburun Mahallesi'ndeki bir nakliyat şirketine ait olan depoda çıkan yangın ile alakalı soruşturma sona erdi. Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekiplerinin olay yerinde yapmış olduğu inceleme neticesinde yangının evvela odun talaşlarının toplanmış olduğu alanda bulunan talaş kompresöründeki elektrik arızası nedeni ile çıktığı ifade edildi.

Denizlispor Yönetim Kurulu üyesi Fikret Akyol'a ait olan depoda çıkmış olan yangına itfaiye ekiplerinin ortalama 7 saatlik müdahalesinden sonra tamamıyla sonlandırıldığı ortaya çıktı. Ayrıca depoda yapılmış olan zarar tespit çalışmalarından sonra çalışmaların yeniden faaliyet göstereceği ifade edildi.

50 Araç Müdaha Etmişti

Denizli'nin Merkezefendi ilçesi Bozburun Mahallesi'nde bir nakliyat şirketine ait depoda çıkmış olan yangına Denizli Büyükşehir Belediyesine ait 50 araç, 120 itfaiye ekibiyle Denizli Orman Bölge Müdürlüğüne ait bir helikopter gönderilmişti. Kereste, mutfak eşyaları ve lastik hurdalarının tutuşması nedeni ile yoğun dumanın meydana geldiği yangın 7 saatte söndürülüp soğutma çalışamaları yapılmıştı.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.