Yarı Finale Çıkacak Takımlar Belli Oldu

Yarı Finale Çıkacak Takımlar Belli Oldu

Pamukkale’de 4. Futbol Şöleni Sonbahar 2016 Halı Saha Futbol Turnuvası’nda üçüncü tur maçları tamamlandı. 6 takım yarıfinale çıkma başarısını gösterdi. Yarı final maçlarında rakiplerini eleyen 3 takım final grubuna yükselecek.

A+A-

Pamukkale Belediyesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen halı saha futbol turnuvasında üçüncü tur maçları tamamlandı. 35 mahalleden 43 takımın katılımı ile oynanmaya başlayan Pamukkale’de 4. Futbol Şöleni Sonbahar 2016 Halı Saha Futbol Turnuvası’nda ilk turda 23, ikinci turda da 12 takım tur atlama başarısını göstermişti. Üçüncü tur maçları ise büyük heyecana sahne oldu. Irlıganlı’da oynanan maçlarda Kaplanlarspor Gözlerspor’u 7-4 yenerek yarı finale çıkan ilk takım oldu. Develi FC ise Kervansaray FC’yi 9-1’lik skorla geçerken, Karahayıtspor, Atalar Muhallebiyespor’u 6-4 yenerek yarı final bileti alan diğer takım oldu. Akhan’da ise Cankurtaranspor Goncalı Avşar Gençlikspor’u 3-0 yenerken, Çerkez Mahallesi Akköyspor ise Yeniköyspor’u aynı skorla mağlup ederek yarıfinale yükseldi. Yarı finale çıkan son takım ise 3. Turda fikstür gereği maç yapmayan Pamukkale FC oldu.

YARI FİNAL MAÇLARI CUMA GÜNÜ

Pamukkale’de 4. Futbol Şöleni Sonbahar 2016 Halı Saha Futbol Turnuvası’nda yarı finale çıkan 6 takım belli olurken, eşleşmelerde belirlendi. Buna göre 2 Aralık Cuma akşamı Kale sahasında oynanacak olan maçlarda final grubuna çıkacak olan 3 takım belirlenecek. Saat 20.00’de Karahayıtspor ile Pamukkale FC karşılaşacak. 21.00’de ise Cankurtaranspor ile Çerkez Mahalesi Akköyspor mücadele ederken, saat 22.00’deki maçta ise Kaplanlarspor ile Develi FC mücadelesi olacak. Maçları kazanan takımlar adlarını final grubuna yazdıracak.

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.