Yasin Öztürk'ün Erken Seçim Açıklaması

Yasin Öztürk'ün Erken Seçim Açıklaması

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin ‘erken seçim’ çıkışından sonra İYİ Parti Denizli İl Başkanı Yasin Öztürk’ten bir açıklama geldi.

A+A-

Yapılan açıklamada MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin açıklamalarının dikkatle incelendiğinde ülkenin gidişatının hiç de iyi olmadığının anlaşıldığı ve ekonomik çöküş korkusunun çukur ittifakını erken seçime zorladığı ifade edildi.

Bu ülkeye ve millete huzur, refah ve mutluluk getirmek için aceleleri olduğunu dile getiren Başkan Öztürk, erken seçim veya zamanında seçim hangi tarihte nasıl yapılırsa yapılsın kendilerinin her türlü seçime hazır olduklarını, Türk milletine verecekleri en büyük seçim taahhüdünün Parlamenter sistemi yeniden tesis etme vaadi olacağını ve Türkiye Cumhuriyet’ini tekrar kuruluş felsefesine uyumlu hale getireceklerini belirtti.

Yapamaz Dediler Yaptık

Türkiye’de yeniden demokratik hukuk devletinin kurulması ile ülke ekonomisinin rayına oturmasının temellerinin de atılmış olacağını söyleyen Başkan Yasin Öztürk, Parti kuramaz dediklerini ama kurduklarını, kongre yapamaz dediklerini ama yaptıklarını, seçime katılamaz diyeceklerini ama her halukarda milletin kantarına çıkacaklarını dile getirdi ve bendi aşamaz diyenlere inat; önlerine konulan dağları yırtarak, bentlerini çiğneyip aşacaklarının altını çizdi.

İYİ Parti Denizli İl Başkanı Yasin Öztürk sözlerini, Türk milletini bu CEBERRUT iktidardan kurtaracağız ifadeleri ile bitirdi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.