Yaz Konserleri Devam Ediyor

Yaz Konserleri Devam Ediyor

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan yaz konserleri tüm hızla devam ediyor.

A+A-

Denizli halkı yaz konserleri ile stres atıyor. Denizli Büyükşehir Belediyesinin organize ettiği Yaz Konserleri ile İncilipınar ve Adalet Parkı’nda birbirinden değerli müzisyen ve sanatçılar ile Denizli halkı bir araya gelmeye ediyor.

Denizli Büyükşehir Belediyesince İncilipınar ve Adalet Parkı'nda organize edilen Yaz Konserleri, her hafta birbirinden değerli müzisyen ve sanatçıların katılımları ile sürüyor. Bu haftaki Yaz Konserleri programında 30 Ağustos Perşembe akşamı saat 21.00’de İncilipınar Parkı’nda Hakan Eyiden sahne aldı. Eyiden söylediği birbirinden güzel parçalar ile Denizli halkına güzel anlar yaşattı.

Bu Akşam Da Var

Alınan bilgilere göre 31 Ağustos Cuma akşamı yani bu akşam saat 21.00'de Adalet Parkı'nda TRT sanatçısı Yeşim Dağlı bir konser verecek. Konserlerin yaz boyunca süreceğini dile getiren Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, kültür ve sanat faaliyetlerinin Denizli ilinde 12 ay devam ettiğini, vatandaşların talepleri ile programların yapıldığını yaz konserlerinin başladığını, İncilipınar Parkı ve Adalet Parkı’nda konserlerin olacağını, kendi sanatçılarının ve değerlerinin Denizli halkı ile buluşturulacağını, güzel yaz akşamlarında, birbirinden özel ve değerli sanatçıların müzik ziyafeti vereceğini, tüm halkın yaz boyunca sürecek olan konserlere beklendiğini sözlerine ekledi.

Konser programları devam ediyor. 31 Ağustos Cuma akşamı saat 21:00'de Adalet Parkı'nda TRT sanatcısı Yeşim Dağlı sahneye çıkacak.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.