Yeni Oyunlar Yeni Rekorlar

Yeni Oyunlar Yeni Rekorlar

Yeni sezona il ve ilçe turneleri ile hızlı bir giriş yapan Denizli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, Ekim 2018'den beri sergilediği tüm oyunlarını kapalı gişe oynuyor.

A+A-

Denizli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, şehrin kültür ve sanat hayatına zenginlik katmaya devam ediyor. Sezona il ve ilçe turneleri ile hızlı bir giriş yapan Denizli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, Ekim 2018'den bu yana sergilediği tüm oyunlarını kapalı gişe oynuyor. Denizli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu bu sezon il merkezinin yanı sıra ilçelerde, "Kahvede Şenlik Var" "Söz Sende" "Aşkımız Aksaray"ın En Büyük Yangını" "Gir Dolaba" "Bir Deli"nin Hatıra Defteri" "Keloğlan ve Sihirli Tavuk" ve "Kamyon"; Genç Denizli Tiyatro Kulübü ise "Kadın Hikâyeleri", "Dünyanın Ortasında Bir Yer" ve "Tartuffe" oyunlarıyla seyirci rekoru kırıyor.

style="display:block; text-align:center;"

data-ad-layout="in-article"

data-ad-format="fluid"

data-ad-client="ca-pub-8815278019756061"

data-ad-slot="3103798692">

Yeni oyunlar geliyor

Denizli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu ekibi aynı zamanda yakın zamanda sahne alacak yeni oyunlar içinde çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.  Bu sezon yeni gösterime girecek oyunlardan ilki yönetmenliğini Ankara Devlet Tiyatroları Sanatçısı Pervin Ünalp'in yazıp yönettiği "Geç Kalanlar" ve Denizli Büyükşehir Belediyesi Genel Sanat Yönetmeni Hakan Kurt'un yönettiği "39 Basamak" oyunları olacak. Programlar hakkında detaylı bilgi, rezervasyon ve e-bilet işlemleri için http://tiyatro.denizli.bel.tr adresinden bilgi alınabilir.

Festival hazırlıkları başladı

Öte yandan festivallerin başkenti olan Denizli için 2019 Nisan ayında başlayıp Mayıs ayına kadar sürecek "Çocuk Oyunları Şenliği" , "Liselerarası Tiyatro Şenliği" ve "Denizli Büyükşehir Belediyesi Uluslararası Amatör Tiyatrolar Festivali" hazırlık çalışmaları da son sürat devam ediyor.

style="display:block"

data-ad-format="autorelaxed"

data-ad-client="ca-pub-8815278019756061"

data-ad-slot="8192473847">

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.