Yıldız Tilbe Gönülleri Fethetti

Yıldız Tilbe Gönülleri Fethetti

Konserinin biletleri günler önce biten Yıldız Tilbe Denizli’yi salladı. Denizli halkı bu konsere akın etti.

A+A-

Konserden önce konser alanı çevresinde ünlü sanatçı Yıldız Tilbe'yi Denizli Açık Hava Sahnesi'nde beklemeye başlayan hayranları, saatler ilerlemesi ile mahşeri bir kalabalığa döndü.

Konsere az bir süre kala geldiği konser alanında aracından inip kendisini bekleyen hayranlarına "Hoş geldiniz" diyen Yıldız Tilbe, ayağının tozu ile çıktığı Denizli Açıkhava Sahnesi'ne tam anlamı ile iz bıraktı. Konserine Delikanlım şarkısı ile başlayan Tilbe, performansını dillere pelesenk olan şarkılarıyla devam ettirdi. Başarılı sanatçı, kimi zaman alanı dolduran müzikseverler ile sohbet de etti. Bir hayranının "çok güzelsin Yıldız" haykırışını duyan Tilbe, "biliyorum çünkü henüz 25 yaşındayım" cevabını verdi.

Konser alanın konuşan Tilbe, aslında 52 yaşında olduğunu ama kendini 25 yaşında gibi hissettiğini, çokta güzel olduğunu, Allahın herkesi güzel yarattığını ve herkesin kendine has bir güzelliği olduğunu ifade etti. 2 saat civarında devam eden süren programı boyunca ara vermeyip şarkılarını Denizlili hayranlarıyla beraber seslendiren Yıldız Tilbe, müzikal performansının yanında kendine özgü dansları ile de yüzleri güldürerek gönülleri fethetmeyi başardı.

Denizli'de İlk Konser

Denizli'de ilk kez konserini verdiğini ama tekrardan Denizli halkı ile buluşmak istediğini belirten başarılı sanatçı, sahneden alkışlar eşliğinde indi. Konser sonunda konaklayacağı otele geçmek için aracına binen Yıldız Tilbe, hayranlarının yoğun sevgi seli münasebeti ile bir süre etkinlik alanından ayrılamadı. Sevenlerinin yoğun ilgi ve sevgisine kayıtsız kalmayıp binmiş olduğu aracın tavanından coşkulu kalabalığı selamlayan Tilbe, "söz veriyorum yeniden geleceğim" deyip Denizliler ile vedalaştı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.