Yine Aynı Yerde

Yine Aynı Yerde

Denizli ilinin en önemli turizm beldesi olan Pamukkale ilçesinde gerçekleşen yamaç paraşütü kazası sonucunda bir tanesi turist olmak üzere 2 kişi yaralandı.

A+A-

Pamukkale ilçesinde bir yamaç paraşütü kazası daha oldu. Pamukkale’ye gelen turistlerin en çok dikkatini çeken yamaç paraşütü atlayışlarının bir tanesinde bugün Çinli bir turist ile pilot G.E. ile beraber atlayışı yaptılar.

 

Pilot G.E ve Çinli turist ile atlayıştan sonra inişe geçerken paraşütün kontrolü yitirdi ve sert bir biçimde yere iniş yapıldı. Bu sert inişin neticesinde yaralanmış olan Çinli turist için kaza yerine hemen sağlık ekipleri çağrıldı. İhbarı alan sağlık ekipleri hemen olay yerine geldiler ve Çinli turisti ilk müdahaleyi burada yaptılar.

 

Daha sonra Çinli turist ambulans ile hastaneye kaldırılırken jandarma ekiplerinin olay ile alakalı soruşturma başlattığı ifade edildi.

Güney Koreli Seok Ölmüştü

 

3 Haziran 2018 tarihinde paraşüt sporcusu Nazmiye Sevda Ağda ile Güney Koreli 29 yaşındaki Seo Yun Seok da Dinamit Tepesi bölgesinden yamaç paraşütüyle havalanmış ve kısa bir zaman sonra dengelerini kaybedip yere sert biçimde çakılmışlardı.

 

İkilinin yere çakılması ile çevredekiler sağlık ekiplerine ve jandarma birimlerine haber etmişler,  sağlık ekipleri, ayak bilekleri kırılan sporcu ile ağır yaralanmış olan turiste olay yerinde ilk müdahaleyi yaptıktan sonra  Güney Koreli Seok’u ambulansla Pamukkale Üniversitesi Hastanesine götürürken Seok yolda yaşamını yitirmişti.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.