Zafer Benim Diyebilirsen Anlam Kazanır

Zafer Benim Diyebilirsen Anlam Kazanır

Zafer Benim Diyebilirsen Anlam Kazanır

A+A-

Muharip Gaziler Derneği Denizli Şubesi ile Egeli Araştırmacı ve Yazarlar Birliği (YAZ-AR-BİR)’nin birlikte hazırladığı; Çanakkale Zaferi, Şehitleri Anma Günü programı 15 Mart Perşembe akşamı gerçekleştirilecek.

“4. Şiirlerle ve Türkülerle Çanakkale” programının, saat: 20.30’da Denizli Büyükşehir Belediyesi Çatalçeşme Salonunda, 15 Mart Perşembe akşamı yapılacağını belirten YAZ-AR-BİR Genel Başkanı Abdülkadir Uslu: “4. Kez düzenleyeceğimiz etkinlikle Çanakkale Zaferi haftasını kutlarken, şehitlerimizi ve gazilerimizi anacağız. Zaferler, benimdir diyebilirsen anlam kazanır. Nesillerin, özgüven kazanıp, geleceğe doğru gururla adım atabilmesi; bu zaferlerden beslenmesi, kimliğini pekiştirmesi ile mümkün olacaktır. Gelenekselleşen bu etkinliği Muharip Gaziler Derneği Denizli Şubesi ile gerçekleştiriyoruz. Bu etkinlikte çok emeği olan başta Muharip Gaziler Derneği Denizli Şubesi Başkanı Hamdi Helvacılar’a, şair ve sanatçı arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Denizli Büyükşehir Belediyesi Başkanı sayın Osman Zolan’a ve Belediye çalışanlarına da teşekkür ediyorum.”dedi.

Abdülkadir Uslu, etkinliği Betül Yatağan’ın sunacağını belirterek programda yer alacak Ozan, Türk Halk Müziği Sanatçısı ve Şairlerin isimlerini de verdi. Buna göre, sazlarıyla ve sesleriyle etkinlikte yer alacak olan THM sanatçıları:

Ozan Nihat, Mehmet Dağal, Hasan Arzuman ve Sultan Turun.

Şiirleriyle yer alacak şairler ise şu isimlerden oluştu: Hüsamettin Tat, Sadık Dağdeviren, Mehmet Aslan, Reyhan Pervanlar Karaalp, Ezgar Ergün, Melahat Kuzu, Muhammet Kahraman, Bülent Açıkgöz, Kadir Yatağan, İsmail Gökçe, Ali Tuluk, Abdullah Aksoy.

Muharip Gaziler Derneği Denizli Şubesi Başkanı Hamdi Helvacılar ile YAZ-AR-BİR Genel Başkanı Abdülkadir Uslu Denizli halkını Perşembe akşamı yapılacak olan “4. Şiirlerle ve Türkülerle Çanakkale” programına davet etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.