Zafer Koyan Yine Başardı

Zafer Koyan Yine Başardı

Çameli ve Denizli’yi gururlandıran bir haber alındı. Haber Veteranlar Serbest Güreş Dünya Şampiyonası'ndan geldi işte detaylar…

A+A-

Alınan bilgilere göre Veteranlar Serbest Güreş Dünya Şampiyonası'nda Dünya Şampiyonu Çameli'den çıktı ve şampiyon Zafer Koyan oldu. Makedonya Üsküp'te organize edilen 50 - 55 yaş arası 70 kg karşılaşmalarında Vetaranlar Dünya Şampiyonasında Çameli'nin Yaylapınar Mahallesi’nden Zafer Koyan final karşılaşmalarında Alman rakibini 4 - 3 yenipDünya şampiyonluğuna erişti.

Aslen Çamelili olan Zafer Koyan evli ve 3 çocuk babası. 22 Yaşında Güreşlere başladı. 10 kez Türkiye Şampiyonasında Altın Madalyanın sahibi oldu.

Gururlandık

Konu ile alakalı açıklamada bulunan Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan gurur duyduklarını, onurlandıklarını, Denizli’nin bu başarıyı hak ettiğini, 28 Eylül Cuma günü Dünya 50-55 Yaş Dünya Güreş Şampiyonasında Dünya Şampiyonu olduğunu ve altın madalya kazanarak ülkemizi bu başarısı ile bir defa daha gururlandırdığını ve Türk Bayrağı'nın göklerde dalgalandırıldığını, 70 kiloda mücadele eden milli sporcu Zafer Koyan’ın finalde karşılaştığı Alman rakibi 4-3 yendiğini ve Dünya şampiyonu olduğunu dile getirdi ve şahsı ve hemşerileri adına Dünya Şampiyonunu kutlayarak başarılarının devamını diledi.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.