Zehir Tacirinin Kimliği Şoke Etti

Zehir Tacirinin Kimliği Şoke Etti

Denizli ilinde polisin uyuşturucu satıcılarına karşı yapmış olduğu  operasyonda, 1'i kadın 4 kişi gözaltına alındı.

A+A-

Yapılan aramalarda 1 kg metamfetamin, 15 gram eroin, 2 ruhsatsız tabanca ve bir tane hassas terazi bulundu. Gözaltına alınanlardan R.D.'nin, 'torbacı' diye de bilinen sokak satıcılarına uyuşturucu sağladığı ve daha evvel astsubay olarak görev yaparken Türk Silahlı Kuvvetleri'nden atıldığı ortaya çıktı.

KAYNAK İSTANBUL

Denizli İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi birimleri, İstanbul ilinde getirdikleri uyuşturucuyu Denizli ilinde satmaya çalıştığı öne sürülen 7 kişilik grubu takibe aldı. Hemen hemen 6 ay devam eden teknik takip sonucunca polis, geçtiğimiz Çarşamba günü 8 farklı adrese eş zamanlı operasyon yaptı.

Operasyon çerçevesinde 1'i kadın 4 kişi gözaltına alındı. Zanlıların evlerinde gerçekleştirilen aramalarda 1 kg metamfetamin, 15 gram eroin, 2 ruhsatsız tabanca ve bir hassas terazi bulundu. Polisteki işlemlerinin bitmesinden sonra zanlılar R.D., K.K., H.G. ve İ.D., 'uyuşturucu madde ticareti yapmak' suçundan adliyeye gönderildi.

ORDUDAN ATILMIŞ

Zanlılardan R.D.'nin, 'torbacı' diye de bilinen sokak satıcılarına uyuşturucu temin ettiği  ve daha evvel astsubay olarak görev yaparken, aynı suçu işlediği gerekçesi ile ordudan atıldığı ifade edildi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.