Zıpır Rampasında Kafa Kafaya Kaza

Zıpır Rampasında Kafa Kafaya Kaza

Denizli – Çivril yolu üstünde olan Zıpır rampası mevkisinde iki aracın  kafa kafaya çarpıştıkları ve araçlardan bir tanesinin şarampolden uçtuğu ifade edildi.

A+A-

Zıpır rampasında meydana gelen kaza ortalığı savaş alanına çevirdi. 7 kişinin yaralandığı kazada kafaya kafaya çarpışan araçlardan bir tanesi şarampolden aşağı uçtu. İşte feci kaza ile alakalı ayrıntılar.

7 Kişi Yaralandı

Feci kazanın bugün saat 16.00 sularında Kaklık yol ayrımından sonra gelen Zıpır rampasında meydana geldiği öğrenildi. Karşılıklı gelen iki araç hızla birbirine girdi. Çarpışmanın da etkisi ile 20 NS 212 plakalı otomobil savrularak şarmpole yuvarlandı. Büyük bir felaketten kıl payı dönülen kaza esnasında her iki araçta bulunan toplamda 7 kişinin yaralandığı ifade edildi. 20 NR 325 plakalı aracın yolcu koltuğunda oturan bir kişininse araçta sıkıştığı ortaya çıktı. Kazaya ilk müdahale çevredekiler tarafından yapıldı. Sıkışan kişi için Büyükşehir İtfaiyesine haber edilirken olay yerine çok sayıda sağlık ekibi sevk edildi.

Sıkışan şoförü titiz bir çalışma ile kurtaran itfaiye erleri yaralıyı sağlık ekiplerine teslim ettiler. Sağlık ekipleri olay yerinde müdahale ettikleri yaralıları ambulanslar ile hastenelere sevk ettiler. Polis ekiplerinin kaza ile alakalı soruşturma başlattığı öğrenildi

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.