Zolan : Kadınlar için ne yapsak azdır

Zolan : Kadınlar için ne yapsak azdır

Zolan : Kadınlar için ne yapsak azdır

A+A-

Başkan Zolan’dan “8 Mart Dünya Kadınlar Günü” mesajı

 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “8 Mart Dünya Kadınlar Günü” dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak, "Kadınlar, yaşamımızın her anında yanımızda olan, bizleri dünyaya getiren, büyüten, yetiştiren, eğiten, sevgisi ile kuşatan ve şefkatli yürekleriyle bir an olsun bile bizleri yalnız bırakmayan, en değerli varlıklarımızdır” dedi.

 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Hayatın en başından, sonuna dek, sevginin, fedakarlığın ve azmin anlamı olan tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutlayan Başkan Osman Zolan, “Kadınlar, yaşamımızın her anında yanımızda olan, bizleri dünyaya getiren, büyüten, yetiştiren, eğiten, sevgisi ile kuşatan ve şefkatli yürekleriyle bir an olsun bile bizleri yalnız bırakmayan, en değerli varlıklarımızdır” dedi.

 

Başkan Zolan, “Hayatımızın anlamı olan kadınlar için ne yapsak azdır, onlar bizim her şeyimiz. Bizlerin baş tacı; annemiz, hayat arkadaşımız, kızımız, kardeşimiz, hayatımıza renk katan ve anlamlı kılan varlıklardır. Kadim medeniyetimizden bugüne kadar milletimizin var olmasında büyük rol oynayan, Fatma Yıldız'dan Hayme Hatun'a, Nene Hatun'dan Çete Emir Ayşe'ye kadar bugünlere gelmemizde büyük fedakarlıklar gösteren tüm kahraman kadınlarımızı rahmetle anıyorum" diye konuştu.

 

Türk kadınının ekonomi, bilim, hukuk, sanat, siyaset, spor ve pek çok alanda kendisini en iyi şekilde temsil ettiğini vurgulayan Başkan Osman Zolan, şunları kaydetti: "Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak pek çok çalışmamızda Denizlili hanım kardeşlerimizin yanında olduk ve olmaya da devam ediyoruz. Bizlere düşen görev, kadınlarımızı her platformda desteklemek ve pozitif ayrımcılık yapmaktır. Bu vesilelerle başta tüm şehit anneleri ve eşleri olmak üzere; yaşamın her anında her türlü fedakârlıkta bulunan, yokluğumuzu ve sıkıntılarımızı paylaşan, her zaman yanımızda olan tüm fedakar kadınlarımızın ve attığım her adımda bana güç veren eşim ve kızlarımın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutluyorum."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.