Hafta sonunda Denizli'ye sıcak hava uyarısı!

Hafta sonunda Denizli'ye sıcak hava uyarısı!

Meteoroloji'den gelen son dakika açıklamasına göre hafta sonunda sıcaklıkların yeniden yükseleceği belirtildi.

A+A-

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan son bilgilere göre Denizli'de bugün ve hafta sonunda havanın nasıl olacağı belirginlik kazandı. Geçen haftadan bu yana aralıklarla devam eden yağışların ülkemizi yavaş yavaş terk edeceği belirtilirken sıcaklıkların yeniden mevsim normallerinin üzerine çıkacağı ifade edildi.

Meteoroloji'den gelen son haberler ışığında bugün ülkemiz genelinde parçalı ve çok bulutlu bir hava hakim olacak. Bütün bölgelerimizde aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçiş sistemi olabileceği belirtildi.

Yağışlar özellikle Doğu Karadeniz kıyıları, Güneydoğu Anadolu Bölgesi, Bursa, Bilecik, Kocaeli, Sakarya, Adana, Osmaniye, Kahramanmaraş, Hatay’ın kuzeyi, Ordu, Elazığ ve Şırnak çevreleri ile gece saatlerinde Kırıkkale ve Çankırı çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olacak.

Denizli'de bugün hava çok bulutlu ancak öğle saatlerinden sonra aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar görülebilecek. En yüksek hava sıcaklığının ise 25°C civarlarında olması bekleniyor. Akşam saatlerinden sonra bulutlu geçecek havanın ardından yağışların bölgeyi terk etmesi bekleniyor.

Hafta Sonunda Hava Nasıl Olacak?

Hafta sonunda 12 Mayıs Cumartesi ve 13 Mayıs Pazar gününde Denizli'de çok bulutlu bir hava hakim olacak. Cumartesi 25°C olacak sıcaklık Pazar günü de 27°C civarlarında hissedilecek. Denizli'de önümüzdeki 5 gün içerisinde ise yağış bekleniyor.

12 Mayıs Cumartesi: Çok bulutlu 25°C

13 Mayıs Pazar: Çok bulutlu 27°C

14 Mayıs Pazartesi: Çok bulutlu 28°C

15 Mayıs Salı: Parçalı bulutlu 29°C

12 Mayıs Cumartesi Denizli Hava Durumu

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.