Halka Nefes Aldıracağız

Halka Nefes Aldıracağız

İYİ Parti Pamukkale İlçe Başkanlığı ve Kocadere Mahallesi  İYİ Parti teşkilatı bir araya geldi ve gündemi değerlendirildi.

A+A-

Kocadere Mahallesi  İYİ Parti teşkilatı bir araya gelinen toplantıya Akhan, Pamukkale, Güzelköy Mah Temsilcilcisi, Kocadere Muhtarı, yönetim kurulu üyeleri, Kocadere Gençlik, Kocadere Sandık ve Seçim Alanından Sorumlu Mahalle temsilcileri ve Kocadere teşkilatı da katılımda bulundular.

Engel Tanımıyoruz

İYİ Parti İlçe Başkanı Av. Adem Süpçin, Kocadere ve mahallenin sorunlarını dinlemek, halkın seçim ile alakalı sorularına sahada cevap vermek, teşkilat görevlerini bizzat yerinde anlatmak için geldiklerini ifade ettikten sonra, seçim sorularına cevap verdi.

İYİ Parti’nin önünde hiçbir engel olmadığını, kongre ile alakalı bir sıkıntının önlerine çıkmayacağına inandığını vurgulayan Adem Süpçin, hiçbir sorunun bu yolda yürümeleri için kendilerine engel olamayacağını ve korku devletinin artık yıkıldığını dile getirdi.

Halka Nefes Aldıracağız

Açıklamasının devamında Adem Süpçin, bölgenin ekonomik problemlerine, çiftçilik, turizm ve hayvancılık ile alakalı konularda çözüm anahtarının İYİ Parti olduğunu ve İYİ Parti’nin halkın içinde olarak, halktan uzaklaşmadan, her daim yaptığı gibi inançla ve Vatanseverlikle bu davayı sürdüreceğini ifade etti.

Kocadere’ye gitmeyen hizmetlerin kendi iktidarları ile gideceğinin altını çizen İYİ Parti İlçe Başkanı Av. Adem Süpçin, Bölgeye ve halka turizm ve tarım konularında rahat bir nefes aldıracaklarını özellikle bir kez daha vurguladı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.