Halkın Başkanı Halkın Günü  

Halkın Başkanı Halkın Günü  

Her daim halkla beraber olan Başkan Hüseyin Gürlesin’in her ayın ilk pazartesi günü yaptığı "Hüseyin Gürlesin ile Halk Günü"nün Haziran ayı toplantısı yoğun katılım ile gerçekleşti.

A+A-

Yapmış olduğu her proje ile farkını gösteren Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, gelenekselleşen "Hüseyin Gürlesin ile Halk Günü" buluşmaları tüm hızla sürüyor. İlki 2017 senesinin Şubat ayında yapılan halk günü Haziran ayı buluşması Pamukkale Belediyesi YSE yerleşkesinde bulunan Pamuk Kafe’de gerçekleştirildi. "Hüseyin Gürlesin ile Halk Günü"ne derdini, ifade ederek sesini duyurmak isteyen vatandaşlar büyük bir ilgi gösterdiler. Katılımda bulunan tüm vatandaşları bir bir dinleyen Başkan Gürlesin, yardımcılarıyla beraber çözüm için ne gerekiyorsa yapıyorlar. 

“HERKESİ DİNLİYORUZ”

 

Halkın derdinin kendi dertleri olduğunu dile getiren Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, vatandaşlarla her fırsatta bir araya geldiklerini, ama her ayın ilk Pazartesi gününde halk günlerinde vatandaşları belediyede ağırladıklarını, burada belediye ile alakalı sıkıntıları olan vatandaşları dinlediklerini, yapılabilecek olan şeylere anında çözüm bulduklarını, diğer kurumlar ile alakalı bir konuysa neler yapılması gerekiyorsa vatandaşlara yardımcı olduklarını  ve sorunların çoğunluğunun  çözüldüğünü belirtti.

 

GÜN BOYUDEVAM ETTİ

Bununla beraber en çok istek olan konulardan olan iş ile alakalı olarak halk günü buluşmalarında İŞKUR masasının da iş arayan vatandaşlara hizmet vermeyi sürdürdü. Gün boyu süren "Hüseyin Gürlesin ile Halk Günü" Haziran ayı buluşmasına katılan vatandaşlarda uygulama sayesinde var olan dertlerini ifade etme fırsatı bulduklarını belirttiler.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.