Hayata Tutunamadı...

Hayata Tutunamadı...

Hayata Tutunamadı...

A+A-

Biri evli, ikisi bekar üç çocuk annesi Ayşe Karahan bir süre önce göğüs kanseri oldu. Bir yandan sağlık sorunları bir yandan yoksullukla mücadele eden eşi Hüseyin Karahan, ailesinin geçimini sağlamak için Pamukkale ilçesinin Akhan mahallesinde bir lojistik şirketinde çalışıyordu. 

Denizliinternethaber.net'in haberine göre, Hüseyin Karahan, geçtiğimiz 21 Kasım'da iş yerinde soba yakmak istedi. Sobaya önce odun attı, daha sonra tenekede bulunan tiner dökmeye başladı. Karahan, sobayı çakmakla yakmaya çalıştığı sırada, büyük bir gürültüyle parlama meydana geldi. Parlama nedeniyle çıkan yangında, Karahan ağır yaralandı.

Vücudunun değişik yerlerinde ileri derecede yanık oluşan Karahan, Sağlık Bakanlığı'nın ambulans helikaopteri ile İstanbul'a tedavi için gönderidi. Tüm çabalara rağmen kurtarılamadı ve 17 gün süren yaşam mücadelesini kaybetti.

Karahan'ın ölüm haberi yakınlarını yıktı. Cenazesi İstanbul'dan memleketi Ça'a gönderildi. Hüseyin Karahan, yarın sabah saatlerinde toprağa verilecek. Gözü yaşlı eşi Ayşe Karahan ise, "Kansere karşı mücadele veriyorum. Çocuklarım için yaşamalıyım. Eşimi kaybettik, çok üzgünüz" demekle yetindi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.