Hedefi 250 Bindi Ama…

Hedefi 250 Bindi Ama…

Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında son zamanların en ilginç anları yaşandı. İddialı yarışmacı ilk soruda elendi. Hem de öyle bir soruydu ki…

A+A-

Ekranların ilgiyle izlenen yarışma programı Kim Milyoner Olmak İster, kimi zaman ilginç yarışmacılar ile sorular ile gündeme geliyor. Yarışma formatına göre sorular bilindikçe para kazanılıyor ve son sorunun bilinmesi ile büyük ödül olan 1 milyon TL kazanılmış oluyor. Tabiki para arttıkça soruların zorluk dereceleri de artıyor. İlk sorular en kolay olanları ve birkaç tane bilindiği takdirde 1000 TL teselli ödülü alınıyor. Yarışma formatında gelen insanlar elleri boş gönderilmemek için ilk sorular çok çok kolay oluyor. Ama bazı durumlarda aksilikle de yaşanmıyor değil. İşte son yayında da böyle bir olay yaşandı ve o anlar sosyal medyada bir anda viral oldu.

İlk Soruda Elendi

Kim Milyoner Olmak İster’e katılımda bulunan 38 yaşındaki akademisyen ve Harvard Üniversitesi'nde eğitim alan Erman Gönen yarışmanın ilk sorusunda elendi.

ATV’de ekranlara gelen ‘Kim Milyoner Olmak İster?’ yarışmasında ilginç anlar yaşandı. Yarışmaya katılan Harvard mezunu Doçente, ilk soruda, “Öğretmen, öğrencilerinden çiçek olmalarını istediğinde hangisini yapıp ses çıkarmadan dururlar?” şeklinde bir soru soruldu. Yarışmacı, ‘tek ayak üstünde durup’ yanıtını verdi. Soruyu yanlış yanıtlayan Harvard mezunu yarışmacı “Böyle bir metafor mu var?” diyerek kendini savunmaya çalıştı. Erman Gören, 250 bin TL kazanmayı hedeflediği yarışmadan elleri bomboş bir şekilde döndü. Üstelik 3 jokeri duruyordu.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.