Helallik Alındı, Defnedildi

Helallik Alındı, Defnedildi

Denizli ilinin Pamukkale ilçe nüfusuna kayıtlı olan Şehit Polis Özel Harekat Mehmet Ali Doğan'ın naaşı Çardak Havalimanında yapılan tören ile helallik alınması için evine gönderildi.

A+A-

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde oturduğu ifade edilen 31 yaşındaki Mehmet Ali Doğan, 35 gün evvel eğitim için gitmiş olduğu Hakkari Yüksekova'da görevi esnasında kayalıklardan düşüp ağır bir şekilde yaralanmıştı. Mehmet Ali Doğan’ın cenazesi Denizli'nin Çardak İlçesi Havalimanında düzenlenmiş olan tören ile helallik alınmak için baba ocağına gönderildi.

Asri Mezarlığına Defnedildi

Baba ocağında alınmış olan helallikten sonra Şehit Polis Özel Harekat Mehmet Ali Doğan Yeni Caminde kılınan ikindi namazından sonra son yolculuğuna uğurlandı. Şehidin cenazesi toprağa verilmesi için Asri Mezarlık Şehitliğine gitti.

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde kuleden düşerek ağır bir biçimde yaralanmış olan Denizlili Özel Harekat Polisi Mehmet Ali Doğan, tedavi gördüğü GATA’da bu sabaha karşı şehadete ermişti. Ankara Gata Hastahanesin'de tedavisi süren Polis Özel Harekat Mehmet Ali Doğan bugün şehit olmuştu.

 

Şehit Polis Özel Harekat Mehmet Ali Doğan'ın Denizli ilinin Serinhisar ilçesi Yüregil Mahallesi nüfusuna kayıtlı olduğu belirtilmişti. Polis Özel Harekat Mehmet Ali Doğan'ın bu sabah saat 06:00'da şehadete erdiği ifade edilmişti.

 

Şehit Doğan, bugün saat 11:00 sularında Denizli Çardak Havalimanına getirildi ve Topraklık Mahallesinde ailesinin helalliği de alınıp ikindi namazından sonra Çınar Yenicami de cenaze namazından sonra asri mezarlğına defnedildi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.