Hem Dövdü Hem Serbest Kaldı

Hem Dövdü Hem Serbest Kaldı

Denizli'ye bağlı Çal ilçesinde gerçekleşen ve yürüyen kişiyi demir sopa ile darp ettiği gerekçesi ile gözaltına alınmış olan zanlı, nöbetçi hakimlik tarafından serbest bırakıldı.

A+A-

DENİZLİ (AA) –Edinilen bilgilere göre, Selcen Mahallesi'nde otomobilinde beklemekte olan Hasan S, meydanda yürüyen ve aralarında husumet olan 60 yaşındaki Galip Kara'yı yanına gidip demir çubukla darp etmeye başladı. Daha sonra otomobili ile kaçan Hasan S. gözaltına alındı.

İşlemlerinden sonra adliyeye sevk edilen şüpheli, nöbetçi hakimlik tarafından tutuksuz yargılanmak için salıverildi.

Çal Devlet Hastanesinden Servergazi Devlet Hastanesine sevk edilmiş olan Kara, gazetecilere yapmış olduğu açıklamasında, Hasan S. ve babası Bekir S'nin 89 yaşındaki babasına yardım bahanesi ile çıkar sağlamaya çalıştıklarını, uyarısı üzerine tartışma yaşadıklarını iddia etti.

Olaydan önce  bu kişiler tarafından tehdit edildiğini iddia eden Kara, kendisini dövmek için köy meydanında 40 dakika beklediğini, ekmek almaya giderken ansızın kendisine vurmaya başladığını, kendini kaybettiğini ve hastaneye gittiklerini, olayın adli makamlara intikal ettiğini, tutuklanması talep edilmiş olan bu kişinin nasıl serbest bırakıldığına inanamadığını ve savcılığa itirazda bulunduklarını dile getirdi.

Kameralar Kaydetti

Çevredeki kahvehanenin güvenlik kamerasına yansımış olan görüntülerde, Hasan S'nin demir sopa ile Kara'nın bacakları, elleri ve sırtına defalarca vurması, aracına giderken yardım istediğini görünce dönüp yeniden darp etmeye başlaması yer almakta.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.