Hem Konser Hem Yardım

Hem Konser Hem Yardım

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi, sınav haftasına hazırlanmakta olan Pamukkale Üniversitesi öğrencilerine Umut Kaya konseri organize etti.

A+A-

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi, sınav haftasından önce Pamukkale Üniversitesi Kariyer Yolcuları topluluğu ile ortaklaşa Rock konseri yaptı.

 

Pamukkale Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezi’nde yapılan etkinlikte rock yıldızı Umut Kaya sahneye çıktı. Gençlerin doyasıya bir eğlence yaşadıkları konserde birbirinden güzel şarkılar da seslendirildi. Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Bilge Naz Sak, sınav haftasının yaklaştığını dile getirerek, bu haftalarda üniversiteli arkadaşları sınav stresinden uzaklaştırmak ve onları sınavlara motive etmek istediklerini ifade etti.

 

Köy okullarına 50 koli kırtasiye malzemesi

Konsere gelecek gençlerden kullanmadıkları kırtasiye malzemeleri talep ettiklerini de dile getiren Gençlik Meclisi Başkanı Sak, bununla köy okullarına kırtasiye malzemeleri dağıtmayı amaçladıklarını, 50 koli kırtasiye malzemesi topladıklarını ve bu malzemeleri Baklan ilçesindeki okullara dağıtacaklarını sözlerine ekledi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.