Hem Mezuniyet Hem İftar Bir Arada

Hem Mezuniyet Hem İftar Bir Arada

Denizli Seviye Okulları’nda  dün akşam iftar ile beraber mezuniyet töreni heyecanı yaşandı ve muhteşeme bir geceye imza atıldı.

A+A-

Dün akşam okul bahçesinde kalabalık bir iftar yemeği ile beraber mezuniyet gecesi yapan Denizli Seviye Okulları’nda heyecan doruktaydı. Geceye günler önce hazırlanan, geceye özel kıyafetlerini seçen ve fotoğraflar çektiren üniversite adayı gençler hem senenin yorgunluğunu hem de eğitim hayatlarının büyük bir bölümünü kapamanın heyecanı ile doyasıya eğlendiler.

Kapımız Hep Açık

Gecede açılış konuşması yapan Denizli Seviye Okulu Kurucu Üyesi Şaban Varol, öncelikle kendilerini yalnız bırakmayan velilere teşekkür etti. Mezun olan öğrencilerin artık yuvadan uçtuklarını ve üniversite yolcusu olduklarını dile getiren Varol, bugüne kadar öğrencilerin hep yanında olduklarını ve onlara hep destek olduklarını; bundan sonra da mezun olsalar bile kapılarının kendilerine hep açık olduklarını söyledi ve bundan sonraki hayatlarında tüm öğrencilere sonsuz başarılar dileklerini iletti.

Hepsini Seviyoruz

Daha sonra Denizli Seviye Okulu Kurucu Müdür Mahmut Çatlık söz aldı ve öğrencilere geleceğe dair nasihatlerde bulunduktan sonra Şeyh Edebali’den bir kıssa okuyarak öğrencilerin bundan sonraki yaşamlarında hep mutlu olmalarını diledi. Çatlık, mezuniyetin burukluğunu yaşadıklarını, evlatları olarak gördükleri öğrencilerin yanlarından ayrıldıklarını ve hepsini çok sevdiklerini dile getirdi.

Şaban Varol ve Mahmut Çatlık’ın yapmış olduğu konuşmalar tüm öğrenciler tarafından ayakta alkışlandı ve ardından bayrak ve sancak teslim töreni yapıldı, okul birincisi kütüğe dönem plaketini çaktı.

Son sınıfların diploma töreni ve kep atma gösterilerinden  sonra gece eğlence ile devam etti.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.