Her Alanda Hizmete Talibiz

Her Alanda Hizmete Talibiz

Denizli İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği (DENİMDER) olağan genel kurul yapıp yönetimi tazelediler.

A+A-

Denizli İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği (DENİMDER) dernek binasında olağan genel kurulunu yaptı. Genel Kurula pek çok dernek üyesi ile beraber Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, DESKİ Genel Müdürü Mahmut Güngör ve AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel de katılımda bulundu.

 

Genel Kurulda Başkan Fatih Işık tekrar seçili ve güveni tazeledi. Işık başkanlığındaki yönetim kurulunda; Uğur Gökbel, Bekir Dağlı, Ayşe Görmez, Zahide Yollu, Ahmet Soysal, Ahmet Akın, Fatih Altuntepe, Recep Uzunca, Abdülhamit Aktaş, Bilal Özkan, İsmail Çelikbaş ve Harun Kaftan bulundu.

 

“MUKADDES DEĞERLER SAYGILI NESİLLER YETİŞTİRİYORUZ”

 

DENİMDER Başkanı Fatih Işık, İmam Hatip Liselerinin eğitim kalitesi bakımlarından üst sıralarda olduğunu ve başarılı neticeler elde ettiğini ifade ederek, İmam Hatip mezunlarının yalnızca din görevlisi olmaları gerektiği biçimindeki akış açısını doğru bulmadıklarını, kendilerinin bu ülkede her alanda hizmet etmeye talip olduklarını, İmam Hatip Liseleri’nde din eğitiminin yanında nesilleri, İmam Hatip ruhu ile de donatıldığını, bu ülkenin her zaman ihtiyacı olduğuna inandığını, manevi anlamda güçlü, milliyetçi, mukaddes değerlere saygılı nesiller yetiştirdiklerini, kendilerinin de DENİMDER olarak İmam Hatip Liseleri ile beraber bu nesillerin yetiştirilmesine katkı sağlamak amacı ile gayret gösterdiklerini dile getirdi.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.