Her Şeyi Karakolda Öğrendi

Her Şeyi Karakolda Öğrendi

Acıpayam-Antalya karayolu üzerinde bir inşaat alanının çok ilginç bir hırsızlık girişimi yaşandı ve hırsız hayatının şokunu yaşadı.

A+A-

İnşaat demirlerini çalmayı amaçlayan zanlı yanına gelen kişiye 'Mal sahibinin izni var' dedi ve yalan söyledi fakat konuşmuş olduğu kişinin mal sahibi olduğunu ancak karakola gittiğinde öğrendi.

 

Alınan bilgilere göre, gece geç saatlerde Acıpayam - Antalya karayolu üstünde bulunan C.B'ye ait inşaat alanından demir çalmayı amaçlayana F.A isimli şahıs jandarma ekipleri tarafından suçüstü yakalandı.

 

Hemen gözaltına alınmış olan zanlının, gerekli işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edileceği

dile getirildi.

Çok Soğukkanlı

İddiaya göre hırsızlık şüphelisi F.A, inşaat alanında bazı demir parçalarını çalmak üzere iken yanına bir şahıs geldi ve adama ne yaptığını sordu. F.A alandaki bazı demir parçalarını İnşaat sahibinden izin almasının ardından almaya geldiğini dile getirdi. Bu konuşmanın ardından soru soran kişi alandan ayrıldı ve kısa bir zaman sonra jandarma inşaat alanına baskın yaparak, F.A'yı gözaltına aldı.

 

İnşaat alanından demir parçalarını aracına yüklemeye çalışırken yakalanan F.A, yanına gelip ne yaptığını soran şahsın aslında inşaat alanının sahibi C.B'nin olduğunu karakola gidince öğrendi ve hayatının şokunu yaşadı.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.