Her Zaman Yanlarındayız

Her Zaman Yanlarındayız

Pamukkale Belediyesi ve Başkan Gürlesin’ tarafından her zaman maddi manevi desteklenen Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı sezona iç sahada başlayacak.

A+A-

Pamukkale Belediyesi’nin 2015 senesinde kurmuş olduğu Pamukkale Belediyespor’un ilk açılan şubesi olan Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, Bölgesel A Ligi’ndeki 4. Sezona hafta sonundaki Yeşilgönen Engelliler Spor Kulübü maçı ile başlıyor. Takımın antrenmanına ziyarette bulunan Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin sporculara moral verip başarılar diledi.

 

TAKIMA MORAL VERDİLER

 

Pamukkale Belediyespor Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı antrenmanına giden Başkan Hüseyin Gürlesin, sezondan önce, takıma moral vermek için Pamukkale Ak Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Zehra Karabay ve ekibi ile geldiklerini, engelli vatandaşların her daim yanında olduklarını, kendilerinin dertlerinin gönüllere dokunmak olduğunu, bugün de takıma moral ve enerji vermek istediklerini ve kendilerine çok teşekkür ettiğini ifade etti.

 

GÜRLESİN, “BİZ YAPTIĞIMIZ HER İŞTE SAMİMİYİZ”

 

Bağbaşı’ndaki Pamukkale Kültür, Sanat ve Yaşam Merkezi, Aktepe’deki Aktepe Kültür Merkezi, Seyir Tepesi gibi tüm projelerinde engellilere uyumlu planladıklarını ifade eden Başkan Gürlesin, engellileri önemsediklerini, onlara özel etkinliklerin, projelerin yapıldığını, kendilerinin bu işleri gönülden yaptıklarını ve her işlerinde samimi olduklarını, Değişik bir belediye olduklarını, 3 tane meclis üyelerinin olduğunu, ayrınca Kent konseyi engelli meclisini kurduklarını, takımdaki oyunculardan Meryem Tan’ın Milli Takım’da, Doğan Can’ın ise Milli Takıma girmesinin beklendiğini ifade etti.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.