Herkesi Şoke Etti

Herkesi Şoke Etti

Denizli ilinde başlatmış olduğu yemek yeme yarışmaları ile isminde bahsettiren Çöp Şişçi Mehmet Kaya’nın, dün yapmış olduğu yarışmada yeni bir rekor geldi.

A+A-

Çöp şiş yeme yeme yarışması Mihriban Kadap ile bambaşka bir boyuta geçti. 43 kilo olan kadın yarışmacı Mihriban Kadap yapılmış olan Denizli Ortaklar Çöp Şiş yarışmasında, 290 tane çöp şiş yiyip yeni bir rekoru kırdı.

Mihriban Kadap isimli  kadın 35 dakika içinde 290 tane çöp şiş, 3 tane ayran, 1 tane salata, 1 tabak patates, 1 kilo ketçap ve 1 kilo mayonez yiyip 15 bin TL’lik büyük ödülün de sahibi oldu. Ayrıca yarışma sosyal medyadan canlı bir şekilde yayınlandı. Şampiyon olan 43 kiloluk Kadap'ın canlı yayın videosu 4 milyon kişi tarafından izlenip rekor üstüne rekor kırdı.

Eski Rekor Da Onundu

Daha evvel 38 dakikada 228 adet çöp şiş yiyip kadın rekorunu kırarak 1 adet Ipone X, 1 adet Çeyrek altın ve 1 senelik ücretsiz yemek yeme ödülü kazanmış olan 43 kiloluk Mihriban  Kadap, bu defa 35 dakikada 290 adet çöp şiş yiyerek 15 bin lira para ödülünün de sahibi oldu .

Mehmet Kaya 2 sene evvel de 180 bin çöp şişi aynı anda pişirip Guinness Rekorlar Kitabı'na girmişti.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.