Herkesin Gözü Burada Olacak

Herkesin Gözü Burada Olacak

Spor Toto 1. Lig takımlarından Denizlispor'da tüm camia tarafından merakla beklenen olağanüstü kongre yarın toplanıyor.

A+A-

Denizli Atatürk Stadyumu Basın Toplantı Salonu'nda yapılacak olan genel kurul saat 18.00'de başlıyor. Son 1.5 sezondur başkanlık görevine devam eden Mustafa Üstek'in aday olmayacağını açıklamış olduğu kulüpte ilk toplantıda yasal çoğunluk sağlanamayarak seçimin 28 Eylül Cuma gününe sarkacağı ifade ediliyor. Kaynak arayışı içerisinde olan Denizlispor'da henüz başkanlığa aday olan bir isim çıkmadı.

Lisans İşi Çözüldü

Lig'de Ulusal Kulüp Lisansı'nı yenileyemezse 3 puanının silineceği ifade edilen Denizlispor, gerekli olan ödemeleri son anda yaptı, kriterleri tamamlayarak dosyasını belirtilen ek sürenin son gününde Türkiye Futbol Federasyonu'na ulaştırdı.

Lisansın yenilemesi için eski futbolcu, teknik direktör ve personeline kesinleşen 1 milyon 250 bin TL borcu ödemesi gerekli olan Denizlispor'da alacaklılar ile görüşen yönetim, pek çok kişiye ödemesini yaptı. Eski futbolculardan olan Ömer Alp Kulga, alacağını ötelemeyi kabul edip kulübe imzasını verdi.

Yönetim, lisans ölçütlerini yerine getirilmesinin ardından yaptığı açıklamada kulübün Ulusal Kulüp Lisansı alabilmesi amacı ile gerekli olan mali kriter dosyalarının tamamlanıp Türkiye Futbol Federasyonu'na teslim edildiğini, dosyaların incelenmesinden sonra Türkiye Futbol Federasyonu tarafından kulüp için nihai karar verileceğini ifade etti.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.