Heyecan Dorukta

Heyecan Dorukta

Pamukkale Belediyesince yapılan “Pamukkale’de 8. Futbol Şöleni Sonbahar 2018 Halı Saha Futbol Turnuvası”nda final grubuna kalmış olan takımlar belirlendi.

A+A-

Pamukkale Belediyesi tarafından geleneksel bir hale getirdiği etkinliklerden olan futbol şöleninin 8.sinde sona yaklaşıldı. İlkinin 2015 senesinin ilkbaharında yapıldığı ve senede 2 defa yapılan futbol şöleninin bu yılki 2. heyecanı “Pamukkale’de 8. Futbol Şöleni Sonbahar 2018 Halı Saha Futbol Turnuvası” ismi ile yapıldı. Mahalleler arasında kaynaşmayı sağlamak, gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak kalmasını hedefleyen turnuvaya 27 mahalleden 36 takım katılımda bulundu. Eleme usulü oynanmakta olan maçların sonunda 5 takım yarı finale çıktı. Fikstür gereği Akköy Çerkezspor maç oynamadan final grubuna kaldı.

HEYECAN HAD SAFHADAYDI

Pamukkale Belediyesince yaptırılmış olan sahalarda yapılan maçların yarı final mücadelelerine Deliktaş sahası ev sahipliğini yaptı. Günün 1. maçında Dost İstiklalgücü ile Kurtlucaspor takımları mücadele etti. İlk devreyi Dost İstiklalgücü 3-2 önde bitirirken, 2 takımda maçın 2. devresinde birer gol atınca maçı İstiklal takımı 4-3 kazanıp final grubuna çıkan 2. takım oldu. Dost İstiklalgücü’nün golleri Himmet Uluyo (2), Ümit Uluyol ve Necati Aydemir’den gelirken, Kurtlucaspor’un golleriniyse Emre İsti (2) ve Özgür Sazak’tan geldi. Günün 2. maçında Zeytinköy Güzelyurtgücü ile Küçükdere takımları karşı karşıya geldi. Büyük çekişmenin sahnelendiği maçın ilk devresini Küçükderespor 4-3 önde bitirirken, Küçükderespor bu üstünlüğünü maç sonuna 7-5 olarak taşıyıp final grubuna kalmış olan son takım oldu.



 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.