Heyecan Hafta Sonu Başlıyor

Heyecan Hafta Sonu Başlıyor

Denizli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Feyyaz Ceşen, bu hafta sonu başlayacak olan 2018-2019 futbol sezonundaki bütün ekiplere başarı dileklerini iletti.

A+A-

Futbolda profesyonel liglerin ardından amatör liglerde de heyecan başlıyor. 22-23 Eylül tarihlerinde hem Spor Toto Bölgesel Amatör Lig hem Denizli Süper Lig hem de 1. Amatör Küme’de mücadeleler başlıyor.

“KAZANAN FAİR-PLAY OLSUN”

Denizli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Feyyaz Ceşen, 2018-2019 sezonunda bütün camiaya başarılar dilerken yeni sezonun hayırlı olmasını diledi ve herkese centilmenlik çağrısında bulundu. Futbolun en mühim unsurunun centilmenlik olduğunu dile getiren Başkan Ceşen, Futbol camiasının çok büyük bir aileden meydana geldiğini, yeni sezonunun geçtiğimiz hafta oynanmaya başlamış olan gençler ligleriyle başladığını, bu hafta sonunda da Spor Toto BAL, Denizli Süper Amatör Lig ve Denizli 1. Amatör Küme’de müsabakalarının da başlayacağını, kendisinin evvela tüm takımlara başarılar dilediğini, Denizli’yi Spor Toto BAL’da temsil edecek olan 3 takımdan bir tanesinin iç sahada diğer iki tanesinin de deplasmanda sezona başladıklarını, Süper Amatör Lig’de de heyecanlı maçların oynanacağını, önemli olanın centilmenlik olduğunu, kendisinin tüm liglerde yer alan takımların Fair-Play ruhu ile hareket edip Denizli ilinin adını Türkiye’ye güzellik ile duyuracaklarına inandığını, Oynanacak olan liglerin tümünde centilmenliğin ön planda olmasını umarak, 2018-2019 futbol sezonunda tüm takımlara başarılar dilediğini ifade etti.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.