Hiç Vazgeçmiyorlar!

Hiç Vazgeçmiyorlar!

Foyaları meydana çıktıkça kendilerine yeni taktikler bulan telefon dolandırıcıları, iş adamlarını Honaz Belediyesi’nden aradıklarını belirterek bağış toplamaya kalktılar. 

A+A-

Daha evvel işadamlarına telefon ile erişen telefon dolandırıcıları Denizli Valiliği’nden aradıklarını söyleyerek katkı ve bağış kampanyası düzenlendiğini ifade etmişler ve işadamlarından bu yöntemler para koparmaya çalışmışlardı.

 

Zaman zaman belediyeleri ve belediye başkanlarının da isimlerini kullanarak vatandaşları dolandırmaya çalışan uslanmaz suçlular, son olarak Honaz Belediyesi’nin ismini kullandılar. Honaz Belediyesi’nin öğrencilere giyim desteği ve mali destekte bulunmak için kampanya başlattığını dile getiren dolandırıcılar, böylece iş adamları ve vatandaşları kandırmaya çalıştılar. 

 

İtibar etmeyin

Konu ile alakalı resmi sosyal medya hesabından bir açıklamada bulunan ve vatandaşları uyaran Honaz Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu, Honaz Belediyesinden aradıklarını söyleyerek, şahsının ismini kullanarak vatandaşları ve iş adamlarını arayan, para yardımı ve öğrencilere giyim desteği gibi asılsız yardım talebinde bulunan kişi veya kişilere kesinlikle itibar edilmemesini, bu gibi durumlar ile karşılaşan vatandaşların en yakın güvenlik birimlerine bilgi vermelerinin önemle duyurulduğunu söyledi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.