Hırsızı Yakalamak İçin Nöbet Tutuyorlar

Hırsızı Yakalamak İçin Nöbet Tutuyorlar

Hırsızı Yakalamak İçin Nöbet Tutuyorlar

A+A-

Denizli’nin Merkezefendi ilçesi 29 Ekim Bulvarı üzerindeki esnaflar son günlerde dükkanlarından hırsızlık yapan kadın ve erkek hırsızlardan İllallah dedi.

MericUlukus.com’un haberine göre,  gece geç saatlerde yada sabah erken saatlerde ortaya çıkan hırsızlar, esnafın dükkanının önünde unuttuğu veya bıraktığı eşyaların çalınmasından bıktı. Bunun yanı sıra yeni yapımı devam eden inşaatlara dadanan hırsızların yine inşaattan bir şeyler çalarak ortadan kaybolması sinirleri iyice gerdi. Bunun üzerine nöbet tutan esnaf hırsızlık yapmaya çalışan bazı kişileri yakaladı ve emniyet güçlerine teslim etti.

Bazı esnaf da işyerlerine kamera koydurarak hırsızlık anını an ve an kaydetti. Yapılan bu hırsızlık görüntülerini de esnaflar kendi sosyal medya adreslerinden paylaşarak, ‘’ Bütün Denizli de hırsızlık yaptıkları aleni açık olan bu kadınlara neden dur denilmiyor.

Dolap motorunun oradan su motorunu çalıyor. Dışarıda ne unutursan ne koyarsan çalınıyor. Esnaf onlarca sosyal medyada fotoğraf ve video paylaşılıyor bunlar hala çalıyor. Bunlara Kim dur diyecek?’’ diyerek tepkilerini dile getirdi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.