Hırsızlar Fatihlileri Canından bezdirdi!

Hırsızlar Fatihlileri Canından bezdirdi!

Denizli'nin Pamukkale İlçesi Fatih Mahallesinde hırsızlar esnafı ve mahalle halkını bezdirdi

A+A-

Son 10 gündür Denizli'nin Pamukkale İlçesi Fatih Mahallesi’ndeki esnaflar, hırsızların işyerlerine dadanmasından dolayı rahatsızlar. Güvenlik kamaralarındaki görüntülerin Emniyet Müdürlüğü’ne verilmesine rağmen hala hırsızların yakalanmaması Esnafları işyerlerinde nöbet tutmaya yöneltti.

 

Pamukkale ilçesi Fatih Mahallesi’nde son 10 gündür hırsızların talan ettiği işyerlerini konuşuyor. Ardı ardına üç kez aynı yere giren ve televizyon dahil, ne buldularsa alıp götüren hırsızlar yüzünden mahalle sakinleri tedirgin nöbetlere başladılar.

 

Kona hakkında konuşan Fatih Mahallesi esnafları, “Son 10 gündür işyerlerimize hırsızlar dadandı. Aramızda iş yerleri üç kez ardı ardına soyulan arkadaşlarımız var. Güvenlik kamaraları ile hırsızların durumlarını teşhis ettik. Görüntülerde iki şahıs işyerlerine giriyor, bir minibüs de onlara gözcülük ediyor. Bu görüntüleri Emniyet Müdürlüğü’ne verdik. Ancak bu güne kadar hiçbir ses çıkmadı. Tedirgin durumdayız. Hırsızların biran önce yakalanması lazım, yoksa bütün düzenimiz bozuldu” dediler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.