Hırsızlar Senaryoyu Kötü Yazmış...

Hırsızlar Senaryoyu Kötü Yazmış...

Hırsızlar Senaryoyu Kötü Yazmış...

A+A-

Kaleiçi’ndeki bir sarrafa gece saatlerinde giren hırsızlar, kepengi kırdı, alarm ve kameraları devre dışı bıraktı, siyah perde örtüp içeride kaynak makinesiyle çalıştı.

Tarihi Kaleiçi çarşısı akıl almaz bir hırsızlık girişimine şahit oldu. Mericulukus.com’un haberine göre; henüz kimliği belirlenemeyen hırsız veya hırsızlar, Kaleiçi’ne geldi.

 

Bir sarraf dükkanını hedef alan hırsız veya hırsızlar önce elektrik ve alarm kablolarını kestiler, sonra dükkanın kepengini kırdı. Daha sonra kapıyı da kırarak sarraf dükkanının içerisine giren hırsızlar bir çarşafla vitrini kapattıktan sonra altınların saklandığı kasaya ilerledi.  Yanlarında getirdikleri kaynak makinesi ile kasayı açmaya çalışan hırsız veya hırsızlar işyerine zarar verdikten sonra olay yerinden kaçtı.

 

Sabah saatlerinde dükkana gelen komşu esnaf, kepengi ve kapısı açık görünce önce işyeri sahibi geldi sandı. Fakat bir süre sonra içeride kimsenin olmadığı fark edilince gerçekte ortaya çıktı. Sarraf dükkanının yanındaki esnaf hemen durumu önce işyeri sahibine sonra emniyet güçlerine bildirdi.

 

Emniyet Güçleri ve sarraf dükkanının sahibi olay yerine geldikten sonra olay yeri inceleme ekipleri çağırıldı ve parmak izi ile delil araması çalışması başlatıldı. Olayla ilgili olarak soruşturma başlatılırken, sarraf dükkanına giren hırsızların kasayı açıp açmadığı ve altın çalıp çalmadıkları inceleme yapıldıktan sonra ortaya çıkacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.