Hırsızlık İçin Girdiği Evde Yakayı Ele Verdi!

Hırsızlık İçin Girdiği Evde Yakayı Ele Verdi!

Yüzsüz hırsız ev sahibi ikametindeyken hırsızlık için eve girdi. Girdiği evde yakayı elevererek tutuklanarak cezaevine girdi.

A+A-

Denizli Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından, farklı mahallelerde meydana gelen evlerden hırsızlık olayları ile ilgili olarak yapılan çalışmalar neticesinde mahallelerde yaya olarak gezen ve ikametlerinde olmayan yada kısa süreli kapısını kilitlemeden evinden dışarı çıkan ev sahiplerinin ikametlerine giren şüpheli H.Y. isimli şahıs yakalandı. Son olarak Değirmenönü Mahallesinde ev sahibinin çöp atmak için kapısını açık bırakıp apartmandan çıktığı esnada, eve giren hırsız,  polis ekiplerinin yaptığı çalışma sonucunda girdiği evde gizlendiği yerde yakalandı.

 

Hırsız yakalandığında üzerinden çıkan takılar ev sahibine teslim edildi.Şüpheli H.Y. 09 Kasım 2016 günü karıştığı olay ile ilgili çıkartıldığı adli makamlarca tutuklanarak ceza evine gönderildi.

 

Denizli Emniyet Müdürlüğü, “Güvenli Çevre, Huzurlu Toplum” için aralıksız olarak operasyonlara devam edileceğini belirtti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.